Emma – “Ik had 0 ervaring maar al mijn collega’s stonden klaar”

 

Toen ik begon met werken bij ‘t Huus van Guus had ik 0 ervaring in de horeca, maar al mijn collega’s stonden klaar om mij alles 1000 keer uit te leggen. Het is altijd een fijne sfeer in het restaurant en ik ga er altijd met veel plezier heen! Want niks is leuker dan iemand blij kunnen maken met een lekker appelgebakje!

Adem jij gastvrijheid? Kom ons helpen in de bediening!

Guus denkt graag in mogelijkheden, dus twijfel niet en bel of app naar 06-44834349.

Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig binnenlopen voor een gesprekje!

Hidde – “Er is altijd ruimte voor een discussie”

 

Ik (Hidde 18) werk nu een aantal jaar voor Maarten. Eerst bij Kokki’s aan de boulevard en nu bij ’t Huus van Guus. Eerst heb ik veel in de bediening gestaan maar dat doe ik nu niet meer. Ik doe vooral klusjes en help overal een beetje bij. Bij Maarten zijn de personeelszaken goed geregeld, je krijgt altijd eten en de tijd die daarvoor nodig is ook. Er is altijd ruimte voor een discussie als jij jezelf niet meer fijn voelt bij wat je doet.
 
Van de andere kant is het hard werken en soms lange dagen. Deze dagen zijn dan wel met gezellige collega’s en je kunt altijd lachen.

Ben jij een baas in de spoelkeuken?

Guus denkt graag in mogelijkheden, dus twijfel niet en bel of app naar 06-44834349.

Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig binnenlopen voor een gesprekje!

Jip – “Door de dag heen heb je steeds meer lol met elkaar”

 

Sinds de opening van ‘t Huus van Guus werk ik hier al. Het bevalt me erg goed. Vooral de communicatie tussen het personeel is goed en altijd gezellig. Ook de werkgevers zijn open en behulpzaam. Toen ik hier net werkte, werd ik goed ondersteund en leerde veel in een korte periode.

Inmiddels werk ik hier al langer dan een jaar en merk ik dat nieuwe collega’s zeer goed in het bedrijf worden opgenomen. Vrij vragen gaat makkelijk, net zoals het ruilen met andere werknemers, en dit zorgt ook niet voor obstakels. Er is vrijheid om eigen plannen uit te werken. Ook het fooi wordt eerlijk verdeeld. Er is een fijne sfeer tussen het personeel en ook tussen het personeel en de werkgevers. Ik heb het bij ‘t Huus van Guus erg naar mijn zin. Vooral de gezellige sfeer op de werkvloer speelt hierin mee. Het personeel geeft elkaar de ruimte om te ontwikkelen, mede door tips en tops door middel van technieken en voorstellen van verbeteringen door het personeel zelf. We helpen elkaar beter te worden in het werk.

De laatste tijd wordt het restaurant voor mijn gevoel steeds internationaler, omdat er mensen komen werken vanuit andere landen en dit is leuk omdat je met collega’s uit verschillende landen samen werkt. Ik heb nooit het gevoel dat ik geen zin heb om te werken, omdat het personeel eigenlijk gewoon bevriend is met elkaar. Zodra je binnenkomt wordt je meteen verwelkomt door je collega’s en door de dag heen heb je steeds meer lol met elkaar. Er wordt een positieve vergelijking gemaakt tussen de goede communicatie en leuke gesprekken onder het personeel, en het harde werken.