Wij hebben weer een hoop leuke verrassingen en vertrouwde gerechten!

Het hele voorjaar en zomer genieten op deze unieke plek!


Met deze kaart begint er weer een mooi en vrolijk seizoen. 
Onze kaart blijft natuurlijk in basis altijd gebasseerd op de traditionele keuken met onze eigen klassiekers, maar we hebben ook genoeg specials. En vergeet onze krijtborden en borrelplanken niet, inmiddels berucht en gekopieerd in de wijde omgeving. Ook halen we onze verse producten en ingrediënten steeds dichterbij. Niet alleen logistiek handig, het is ook erg duurzaam en in de buurt zijn zo veel mooie bedrijven dus waarom ook niet. Tenslotte komen ook veel van onze vaste gasten uit Zeewolde, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Harderwijk!

Om al dat lekkers voor te bereiden en te serveren aan onze gasten zoeken we altijd collega-toppers.
Mocht je dus iemand kennen of wil je zelf een paar uur per week onderdeel uitmaken van ons geweldig team…
Schiet ons even aan, scan de QR code, bel of app (06 201 385 10) of mail naar info@huusvanguus.nl

Breng jij iemand aan die voor ons gaat werken, dan verdien je een diner voor 2!

Tevens nieuw en ‘under construction’: de uitbreiding van het terras richting het water. Zo creëren we nog meer beleving en zitten we letterlijk tussen de boten. De uitgebreide ‘GUUS meeneem BorrelBox’ heeft een upgrade gekregen en is zeer geschikt en superlekker voor op de boot, thuis, een bruiloft, een gezellig buurtfeestje of bij zakelijke gelegenheden zoals een jubileum of de VrijMiBo.

Een party vieren bij GUUS? Heel graag! Wij hebben afgesloten ruimtes om gezellig onder elkaar een feest te vieren met eigen bar en bijv. Een extra aan te bouwen luxe tent. Geen moeite is ons te veel zolang het maar op onze eigen locatie is. Tenslotte is het op deze prachtige plek aan het water bijzonder goed te orgainseren met veel ruimte voor bijzondere eigen inbreng en kunnen wij met ons team een topprestatie leveren.

Wij ontvangen je graag!

Smakelijke groet, Team GUUS