Winterse gezelligheid met vertrouwde gastvriendelijkheid.
Wij hebben heel veel zin in deze winter!
Volgens de Enkhuizer Almanak krijgen we een zeer strenge winter, één zoals we die nog nooit eerder hebben gehad. Bij GUUS hebben we ons daarom maar eens lekker uitgeleefd op de nieuwe kaart
Los van deze seizoenskaart zijn onze fameuze krijtwissel menuborden om de 2 weken aan de beurt voor nieuwe heerlijke verrassingen. Heb jij suggesties, de keuken laat zich graag inspireren door jouw ideeën! Onze kaart blijft natuurlijk in basis gebaseerd op de traditionele keuken met onze eigen klassiekers maar een uitstapje zo links en rechts gaan wij natuurlijk niet uit de weg.
Via de socials houden we je op de hoogte welke dagen wij met kerst geopend zijn en welke kerstmenu’s wij serveren.
Logistiek gezien zijn we na ruim een jaar weer volledig bereikbaar. Met 2 gloednieuwe rotondes en een eigen brug voor de deur ligt GUUS nog centraler en is makkelijk aan te rijden vanuit Zeewolde, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Harderwijk! Gratis parkeren en op en top verwennerij.Laat de winter maar komen, wij ontvangen je graag!
Smakelijke groet, Team GUUS!
p.s. En vraag je je af wie GUUS is? Dat is het dochtertje van Maarten, de eigenaar en trotse vader!




















Paasbrunch
Zondag 9 / Maandag 10 april
11:00 - 14:30
Ontvangst met een soepje uit glas
– Tomatenbouillon met kervelroom
– Ossenstaartbouillon met sherryroom
Onze huiskamer toveren we om tot een spektakel buffet bestaande uit:
– Zachte witte en bruine bollen
– Diverse afgebakken broodjes
– Pikhaantjes
– Croissants
– Koffie broodjes
– Beschuit en roggebrood
– Hele gepocheerde zalm
– Gerookte paling, zalm, forel, makreel en hollandse nieuwe haring
– Mini garnalencocktail
– Boerenpaté-soorten met vijgen en jam
– Rauwe ham met meloensoorten
Spektakelbuffet (vervolg)
– Rosbief en runderrookvlees
– Gerookte kipfilet
– Huisgemaakte tonijnsalade
– Pastasalade met zongedroogde tomaten
– Burrata met pesto en gegrilde groentes
– Gekookte eieren
– Diverse zoet beleg
– Roomboter en becel
– Rauwkost buffet
– Ragout van kippendijen masala en naanbrood
– Roerei met boerenyoghurt
– Uitgebakken spek en tomaat
– Gegrilde beenham met honingmosterd
– Visstoof met witte wijn en saffraan
– Warm gerookte zalm
– Parelcouscous met vegakipstukjes
– Eiersalade met truffel
– Granddessert buffet