Logo Huus van Guus liggend diap

Winterse gezelligheid met vertrouwde gastvriendelijkheid. 

Wij hebben heel veel zin in deze winter!

Volgens de Enkhuizer Almanak krijgen we een zeer strenge winter, één zoals we die nog nooit eerder hebben gehad. Bij GUUS hebben we ons daarom maar eens lekker uitgeleefd op de nieuwe kaart

Los van deze seizoenskaart zijn onze fameuze krijtwissel menuborden om de 2 weken aan de beurt voor nieuwe heerlijke verrassingen. Heb jij suggesties, de keuken laat zich graag inspireren door jouw ideeën! Onze kaart blijft natuurlijk in basis gebaseerd op de traditionele keuken met onze eigen klassiekers maar een uitstapje zo links en rechts gaan wij natuurlijk niet uit de weg.

Via de socials houden we je op de hoogte welke dagen wij met kerst geopend zijn en welke kerstmenu’s wij serveren. Ook kun je bij ons de GUUS KERST DINERBOX bestellen om een perfect kerstthuisdiner te maken.

Logistiek gezien zijn we na ruim een jaar weer volledig bereikbaar. Met 2 gloednieuwe rotondes en een eigen brug voor de deur ligt GUUS nog centraler en is makkelijk aan te rijden vanuit Zeewolde, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Harderwijk! Gratis parkeren en op en top verwennerij.Laat de winter maar komen, wij ontvangen je graag!

Smakelijke groet, Team GUUS!

p.s. En vraag je je af wie GUUS is? Dat is het dochtertje van Maarten, de eigenaar en trotse vader!

Onze menukaart

Even heerlijk tot rust komen bij Guus. Wij koken met verse ingrediënten van lokale ondernemers. Of je nou wilt lunchen, borrelen of dineren? Onze gevarieerde menukaart biedt een ruime keuze.