Onze menukaart

Even heerlijk tot rust komen bij Suus. Wij koken met verse ingrediënten van lokale ondernemers. Of je nou wilt lunchen, borrelen of dineren? Onze gevarieerde menukaart biedt een ruime keuze. 

Borrelen bij Suus

Gezellig samen, met familie of vrienden. Kies voor een tafel op het gezellige terras met uitzicht op de haven of proost in de gezellige huiskamer. Suus heeft een uitgebreid assortiment borrelplanken. 

Bestel bij Suus een heerlijke borrelbox voor thuis of op de boot. Er is genoeg keuze. Wil je een luxe plank van de chef of toch liever een ouderwetse box Hollandse ellende, het kan allemaal. En kun je niet kiezen, dan neem je er toch gewoon twee!

Suus werkt nauw samen met B&B Bootverhuur. Maak een keuze uit de verschillende arrangementen, gooi de trossen los en vaar uit.  Vraag Suus naar de verschillende mogelijkheden. 

Suus vindt koken leuk!

Elke dag lekker eten

Je kent het vast. Druk op het werk, net iets te laat uit die Zoom-meeting en geen zin om te koken. Hoe fijn is het dan dat Suus vijf dagen per week een verantwoorde en verse daghap kookt die je kunt afhalen maar die ze ook graag bij je thuis bezorgt.

Bekijk alvast wat er de komende weken op het menu staat. Wij koken met lokale producten en vergeten vooral de groenten niet. 

Prijzen: Daghap koud afhalen voor 16.00 uur € 7,50 per persoon. Daghap warm: € 10,50 per persoon. Bij twee personen € 9.50 per persoon en bij drie personen € 8,50 per persoon.

Bezorgkosten: € 2,50 bij bestellingen onder de € 15,00

Wij bezorgen ook in Zeewolde & Biddinghuizen.

“Voel je welkom op ons terras"

Suus en haar team staan te popelen om je te ontvangen op het prachtige terras. Zien we je snel?
SUUS NIEUWENHUIS